Ilustratori De Top

Ilustrațiile sunt principalul mijloc de a transmite mesaje vizuale puternice unui public larg. Ele sunt mai mult decât imagini frumoase; cele mai bune ilustrații reflectă problemele sociale și politice și prezintă o singură viziune asupra lumii și a oamenilor săi. Am reunit astăzi 16 dintre cei mai buni ilustratori din lume, fiecare cu un stil și un ochi unic.
Iată 20 de ilustratori unici și inovatori de urmat în 2021. Cele mai tari 16 ilustratori care lucrează acum în întreaga lume cu stiluri și perspective unice au creat o listă proaspătă și interesantă de procese, stiluri, voci și abordări. Ca și Lista rapidă a Illustrator din ultimii ani, acești ilustratori au un număr de fundaluri.
Din când în când, trebuie să părăsim mainstream-ul și să folosim social media pentru a atrage atenția asupra lucrurilor care creează pace. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care Instagram le face este să ofere celor mai buni ilustratori o platformă. Astăzi vă prezentăm cei mai buni zece ilustratori de pe Instagram.
Adelina Lirius vine din Stockholm, Suedia și este o ilustratoare și artistă impecabilă. Jennifer Dionisio, reprezentată de Debut Art, este o ilustratoare canadiană independentă cu sediul în Londra. A studiat ilustrația la Universitatea Metropolitană din Londra și acum realizează desene detaliate de mână cu creion și cerneală, pe care le vopsește și le manipulează.
Donghyun Lim este artistul grafic și ilustratorul al cărui concept se concentrează pe captarea mediului editorial al lumii din jurul său. Locuiește în Seul, Coreea de Sud, iar pentru majoritatea lucrărilor sale vizuale folosește o paletă de culori moale și curată, care permite scenei să vorbească de la sine. Curat și minimalist, munca sa poate fi aplicată la o varietate de proiecte și scenarii diferite.
Ne plac artiștii ruși care folosesc trăsături faciale în portretele și ilustrațiile lor, iar Instagram-ul lor nu este diferit. Una dintre preferatele mele personale de pe această listă este Helena Perez Garcia, un ilustrator și grafician spaniol din Londra, ale cărui ilustrații conceptuale misterioase sunt cel mai puțin uimitoare. Opera lui Mia Charro are o subtilă comică, așa că dacă căutați artă care vă face să zâmbiți, mergeți direct la pagina ei.
Culorile delicate cu care își exercită creativitatea vor atrage oamenii care iubesc tehnica artistică. Galeria Martina Terzi arată abilitatea neobișnuită a lui Lindsay Scott de a antropomorfiza și de a încânta animalele. Acest lucru nu numai că descrie, ci abordează și relația strânsă dintre forma umană și animal.
Este o decizie importantă dacă doriți să vă asigurați că angajați ilustratorul potrivit pentru lucrare. Mai mult tinde să fie mai bine, desigur, dar există o mulțime de ilustratori profesioniști nou bătute, care ar putea potrivi cartea ta bine.
Ilustrația este o formă de artă care necesită multă pricepere, pasiune și muncă grea. Acesta este motivul pentru care este atât de important să angajați ilustratorul independent potrivit. Ilustrațiile personalizate pot fi un proces consumator de timp și cu cât sunt implicate mai multe ilustrații, cu atât mai mult timp și bani va costa implementarea lor. Există nenumărate stiluri de ilustrare și, dacă doriți să veniți cu un design care să se simtă corect, trebuie să angajați un ilustrator al cărui stil se potrivește cu al dvs., indiferent dacă preferați un aspect moale de acuarelă sau o linie modernă.
Artiștii au o varietate de stiluri, concepte și tehnici, cum ar fi linii, vectori, minim, alb-negru, fantezie și abstract. O modalitate bună de a înțelege stilul unui ilustrator este să vă asigurați că viziunea dvs. se potrivește cu hârtia.
Dacă ilustratorul pe care îl găsiți nu este disponibil pentru un portofoliu, adresați-vă și cereți un eșantion înainte de a vă angaja în orice fel de relație de lucru. Odată ce ați găsit un ilustrator a cărui personalitate, viziune și stil se potrivesc cu a ta, munca cu adevărat interesantă începe. Călătoria vă așteaptă și veți ști că merită să luați timp și efort pentru a vă ține cartea iubită în mâinile voastre.
Cu fiecare artist nou pe care îl abordați, cuvintele înțelepciunii devin mai complexe, nuanțate și neașteptate. Într-un singur loc am văzut o gamă largă de abordări prin punerea împreună o serie de gânduri și idei de la un grup de ilustratori de conducere, și sperăm că acestea vă inspira.
Școlile apreciază oportunitatea de a fi cât mai creativi fără presiune, eșec sau greșeli. În afară de lucrurile pe care nu am vrut să le fac, mi-a permis să mă concentrez pe munca mea de ilustrare, atât jocuri de ilustrare globale, cât și locale. Schimbul de munca mea pe o bază de zi cu zi, fără presiunea de a face acest lucru în timp ce călătoresc și partajarea / blogging-ul a fost un ajutor fantastic.
El este un ilustrator stabilit cunoscut pentru munca sa pe cărți pentru copii în SUA și Japonia, desene editoriale, coperte de cărți și comisii de publicitate. Ilustrațiile sale au fost recunoscute de Communication Arts, American Illustration Society of Illustrators, Art Directors Club și diverse alte instituții. După ce a absolvit Facultatea de Arte Plastice, cu accent pe design grafic, Martyna Wojcik-Smierska a început să proiecteze postere, plicuri, printuri și ilustrații pentru cărți și ziare.
Antonio Lopez a lucrat pentru Vogue, Harpers Bazaar, Elle și mulți alți ilustratori și a lăsat o amprentă profundă asupra ilustrației de modă și a modei în general. Consultați primele 10 ilustrații de modă ale lui Antonio Lopez în acest post pentru a vedea mai multe dintre uimitoarele sale opere de artă. Oddis Santiago este ilustrator, designer și animator independent din Buenos Aires, Argentina. Cel mai bine cunoscut sub numele de profil Oddis Santiago.
Ca pagină laterală a celebrului director de cărți ilustrative publicate la începutul acestui an, conține mii de ilustrații de sute de cei mai buni ilustratori care lucrează astăzi. Este ușor să găsiți, să vă referiți și să vă conectați cu unii dintre cei mai talentați artiști din lumea de astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *