Ilustrațiile din sufragerie

noiembrie 22, 2021 0 Comments

Sufrageria este unul dintre cele mai importante și frecvent utilizate spații din casa noastră și, ca atare, este un loc unde trebuie să ne asigurăm că liniile generale sunt acolo unde le vrem. De aceea, consider că ilustrațiile pot fi printre elementele de interior esențiale care ne vor ajuta să creăm o zonă primitoare și modernă.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem atunci când alegem o temă pentru sufragerie este să decidem ce mesaj dorim să transmitem cu ilustrația sau ilustrațiile alese. Cum putem face asta? Dacă optam pentru imaginea unei perechi de dileme sau a unei plante, putem sublinia cât de relaxat/convivial/natural simțim când intrăm în sufragerie.

În al doilea rând, trebuie să acordam atenție dimensiunii și corpului avut de imagine. Acest lucru este esențial pentru a se potrivi decorului nostru: o prea mare poate umple spațiul și va opri circulația în această cameră, în timp ce o prea mică va ezitata compoziția generala a decorului.

Când vine vorba de design și culoare, nu trebuie să ne limitam la un stil traditional sau modern. Putem identifica suprafețele neutre (de exemplu peretele din fundal) ale sufrageriei și adauga culori vibrante sau mai putin intense prin alegerea unor ilustraţii care sunt adecvate parametrilor din cabinet. De exemplu, putem potrivi propriile culori aprinse Ilustraţiei pe rosu şi contrastul le va completa reciproc.

În cele din urmū, dragostea si creativitatea noastrā rezidentb in secolul XIXX , influentand tematicatexturele. Cu toate acestea, ar trebui să nu uitam niciodata cã simplitatea oferã o marcǎ clarǎ à o zonǎ atёt de concretǎ ca sufrageria noastrǎ I astfel încât ele pot fi aducând împreunã stiluri cu totul noi sau pot crea idealul interior pe care ne-am dorit întotdeauna!

Poate că ați realizat deja că sufrageria dvs. este mai mult decât un singur spațiu pentru a vă relaxa și petrece timpul. Asta pentru că de obicei, nu este doar un loc funcțional, ci poate transforma foarte repede atmosfera. Acest lucru se poate realiza prin folosirea unei varietăți de produse decorative precum ilustrațiile.

Cu toate că au existat întotdeauna ilustrații, ultimele tendințe sunt mai axate spre artele decorative, cu un accent pe designul artistic și stilul contemporan. Aceste designs modern au adus o inspirație proaspătă în interiorul fiecăre vinaceu interier. Un set modern de ilustrații poate face ca orice sufragerie să zboare și să vibreze cu energie!

Există mai multe opțiuni de ilustrații pe care le puteți încerca. Acestea variază în funcție de tematica pe care v-o doriți și dimensiunea senzorială a spațiului pe care doriți s-o creați. Din punct de vedere al culorilor, trebuie să alegeți acele ilustrații care se potrivesc cu întreaga lume a mobilierului și paletei de culori ale spaţiu.

Nu este singurul lucru pe care trebuie să-l ia în considerare atunci când vorbim despre designul unei sufragerii: aspectul vizual al spaţiu are multe dimensiuni şi nu trebuie ignorat nimic important. Cu toate acestea, ilustraţia poate fi o modalitate excelentă de a aduce o imagine contemporană oricarui interier. Nu uitaţi că ilustraţia trebuie adaptată cerinţelor dvs şi potrivit cu personalitatea fiecaruia!