Cei Mai Buni Ilustratori Din Întreaga Lume

El a primit mai multe premii pentru munca sa, printre care SOI Illustrator 60 Exhibition Award, Hiii Illustration Award, Behance Appreciation Award și Portfolio Review. Am câștigat o serie de premii pentru arta de comunicare, Arte Aplicate, Prix Lux, Arhiva Lurzer, și am lucrat cu Coca-Cola, The New Yorker, Metropolis, Le Monde și un număr de alte persoane.
Timp de șapte ani, Manuel Neto a fost directorul creativ al propriului său studio de design de mișcare Casulo, unde lucrează cu artiști independenți la alte proiecte interesante. El a ilustrat pentru clienți precum Awesome Inc., Snapchat, Caustik și multe altele.
El a primit locul al treilea la Alternative Picks Awards 2005 de către Societatea Ilustratorilor din Los Angeles și Illustration West [43] [45] [48] [53]. Leo Natsume este un designer și ilustrator premiat din Porto Alegre, Brazilia. Jesus Sote Vicente locuiește în Pamplona, Spania, și este un ilustrator autodidact și artist grafic.
Aceasta este ambarcațiunea elaborată de ilustrare pentru publicitate. Arhiva Lurzer, o revistă de vârf pentru publicitate remarcabilă, a publicat recent cea de-a cincea ediție a cărții sale de ilustrare de mare succes The 200 Best Illustrators. Din 2011 până în 2014, această lucrare a fost selectată ca Lurzer Archives Illustration 200 best illustrators.
Cei mai buni 200 de ilustratori sunt instrumentul perfect pentru cei care doresc să-și transforme publicitatea într-o mică operă de artă. Desenat Vol.1 este un studiu inspirat de ilustratori practici de conducere de astăzi. Oferă o perspectivă unică asupra abordării și practicii creative a artiștilor în fruntea meseriei lor.
Ilustratorii ne oferă o soluție autentică, personalizată și recunoscută pentru fotografi. Ilustratorii au fost o formă de artă încă din Evul Mediu, când imaginile au început să însoțească manualele. Artiștii au o varietate de stiluri, concepte și tehnici, cum ar fi linii, vectori, alb-negru minim, fantezie și abstracții.
Tăieturile de lemn, ilustrațiile, gravurile și gravurile au dat loc lucrărilor moderne care folosesc cea mai recentă tehnologie. Având în vedere istoria ilustrației, legătura sa cu ilustrațiile mecanice și percepția timpurie a vocației către artă, puțini ilustratori au atins același nivel de recunoaștere și stimă ca și colegii lor din artele vizuale. Francesca Chiara, ilustratoare care lucrează pentru edituri italiene internaționale, cum ar fi Fabbri Editori RCS, Piemme Einaudi, La Coccinella și Usborne Publishing, este punctul central al cărților pentru copii franceze și al ilustrațiilor ciudate.
Cu un pop de culori strălucitoare inspirate de imprimeuri vechi, efemere, ilustrații vintage și semne pictate manual, nu putem obține suficient de opera de artă amuzantă a lui Ruby Taylor. Ca reprezentant al Agenției Centrale de ilustrare, culoarea joacă un rol important în ilustrațiile sale pline de căldură, umor și caracter.
Ilustratorul din Londra a absolvit Royal College of Art cu un MA în Visual Communication Illustrator acum un an. Este un artist vizual din Londra inspirat de știință, gravură, benzi desenate și skateboarding. Inga, un ilustrator inovator din Londra, pictează cadre, animații și GIF-uri în dimensiune completă.
O mare parte din munca sa preia teme serioase și le oferă o întorsătură ciudată, colorată, pop-culturală. Locuiește în Chile și a fost votat printre cei mai buni ilustratori 200 din lume de Arhivele Lurzer în 2016 / 17. Ilustrațiile sale au fost recunoscute ca Arte de comunicare de către American Illustration Society, Illustrator Art Directors Club și diverse alte instituții.
Miyazakis este cunoscut pentru combinarea tehnicilor vechi cu tehnologia modernă în ilustrația digitală. Un singur volum, Practice Bulls, prezintă lucrările artiștilor și ilustratorilor digitali din 37 de țări pe 360 de pagini. După absolvirea Facultății de Arte Plastice, cu accent pe design grafic, Martyna Wojcik Smierska a început să proiecteze coperți și imprimeuri de afișe, precum și ilustrații pentru cărți și ziare.
Până în prezent, Christopher Wormell a publicat 14 cărți ilustrate ca ilustrator în actorie și încă 18, iar el rămâne ocupat. El are în prezent două proiecte de carte interesante, și un alt loc de muncă interesant ca ilustrator de carte tocmai a început, el spune. Un alt proiect care a fost unul din momentele cele mai importante de anul trecut este publicarea de propria lui ilustrat Dinosaurium carte Dinosaurium: bine ați venit la Muzeul publicat de Templieri, de Publicare.
În timpul boom-ului creativ am obținut o anticipare a lansării celei de-a 36-a ediții. Cartea se întinde pe peste cinci sute de pagini, pline cu mii de ilustrații ale unora dintre cei mai buni artiști comerciali care lucrează astăzi. Acesta include ilustrații originale de copertă de Lisa Perrin, Direcții de artă ale designerului și ilustratorului premiat Dave Plunkert și design inspirațional.
Fantezia este un ingredient cheie în câștigarea premiilor Mondiale pentru ilustrații. Marea Britanie a fost mult timp un lider mondial în ilustrație, dar câștigătorii din acest an înseamnă o schimbare în Coreea de Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *